Carciofi alla Romana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Carciofi alla Romana
Carciofiromana.jpg
Carciofi alla Romana
Ajanganantipasto, contorno
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaLazio
Hawa ajanganwarm or room temperature
Woworan pokokartichokes, lesser calamint, parsley, garlic
Buku masakan: Carciofi alla Romana  Médhia: Carciofi alla Romana

Carciofi alla Romanapalafalan jroning basa Italia: [karˈtʃɔːfi alla roˈmaːna], secara harfiah "Romawi-gaya artichokes ", iku salah sawijining jinis panganan khas saka Romawi masakan . Ing Roma, disiapake ing saben kulawarga lan dilayani ing kabeh restoran nalika musim semi. Bebarengan karo Carciofi alla giudia, iku minangka salah sawijining sajian artichoke sing paling misuwur ing masakan Roma .