Candhi Sumber Nanas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Candhi Sumber Nanas

Candhi Sumber Nanas utawa candhi bubrah ya iku candhi kang ana ing Kabupaten Blitar. Kasebut candhi nanas amarga panggoné kang ana ing kebon nanas. Manawa jeneng Candhi Bubrah amarga biyèn nalika ditemokaké ing taun 19191 kahanané bubrah amarga kena lorodan saka Gunung Kelud.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sedyawati, Edi, 1938-; Indonesia. Direktorat Pelestarian Cagar Budaya dan Permuseuman,. Candi Indonesia (ed. Cetakan pertama). [Jakarta]. ISBN 9786021766934. OCLC 886882212.