Candhi Sumber Nanas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Candhi Sumber Nanas

Candhi Sumber Nanas utawa candhi bubrah ya iku candhi kang ana ing Kabupaten Blitar. Kasebut candhi nanas amarga panggoné kang ana ing kebon nanas. Manawa jeneng Candhi Bubrah amarga biyèn nalika ditemokaké ing taun 19191 kahanané bubrah amarga kena lorodan saka Gunung Kelud.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sedyawati, Edi, 1938-; Indonesia. Direktorat Pelestarian Cagar Budaya dan Permuseuman,. Candi Indonesia (Cetakan pertama ed.). [Jakarta]. ISBN 9786021766934. OCLC 886882212.CS1 maint: extra punctuation (link) CS1 maint: multiple names: authors list (link)