Burung-burung Manyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Burung-burung Manyar (ing basa Jawa tegesé 'Manuk-manuk Manyar') iku novèl kang ditulis déning Y.B. Mangunwijaya.[1] Novèl iki terbit ing taun 1981. Nganti taun 2007 novèl iki wis kababar nganti 15 cithakan. Novèl iki kalebu novèl sujarah. Sujarah kang ana ing novèl iki ya iku sujarah Indonésia nalika taun 1934-1978. Tokoh mligi ya iku Atik lan Seto.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b Y.B. Mangunwijaya (1981). Burung-Burung Manyar. Jakarta: Djambatan.