Buru uceng kélangan dheleg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Buru uceng kélangan dheleg iku paribasan sing tegesé (m)buru barang sepélé malah kélangan barang kang luwih gedhé utawa luwih aji.

Uga delengen[besut | besut sumber]