Buntut babi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Buntut babi goreng
Potongan daging babi kalebu # 14, buntut babi, digambar

Buntut babi, uga diarani buntut pigtail lan daging babi, yaiku buntut saka babi sing digunakake minangka bahan panganan ing pirang-pirang masakan. [1] [2] [3] [4] Buntut babi bisa dirokok, [5] digoreng, [6] utawa dipanggang saos barbecue (khusus ing Waterloo Region, Ontario). [7] [8]

Dheweke uga bisa ngobati brine utawa digunakake minangka stok jeli kanggo brawn . [9] Buntut babi digunakake ing masakan Amerika Selatan ing macem-macem resep kanthi kacang polong bermata ireng, sayur-sayuran collard, kacang abang, lan kalalloo .

[10] [11]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. The Illustrated Cook's Book of Ingredients: 2,500 of the World's Best with Classic Recipes. Penguin. 18 October 2010. p. 158. ISBN 9780756676735. Dibukak ing 22 February 2019 – via Google Books.
  2. O'Neil, Erica (9 March 2011). "Crispy Pig Tails: Pork Tail Meat from Big Earl's BBQ". Blogs.phoenixnewtimes.com.
  3. Eats, Serious. "How To Cook Pig Tails". Seriouseats.com.
  4. "Southern Style Pig Tails Recipe". Allrecipes.com.
  5. "Smoking Pig Tails". Smokingmeatforums.com.
  6. North, Justin (1 March 2010). Becasse. Hardie Grant Publishing. p. 186. ISBN 9781742734576. Dibukak ing 22 February 2019 – via Google Books.
  7. "On The Pigtail Trail – Waterloo Region Eats". Waterlooregioneats.com. Dibukak ing 22 February 2019.
  8. "Barbecued pig's tails". Cookadvice.com.
  9. Dikeman, M.; Devine, Carrick (19 August 2004). Encyclopedia of Meat Sciences. Academic Press. p. 100. ISBN 9780080924441. Dibukak ing 22 February 2019 – via Google Books.
  10. "Smoked Pig Tails - Recipes". Cooks.com.
  11. "Pig Tails - Recipes". Cooks.com.