Buntel kadut, ora kinang ora udut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Buntel kadut, ora kinang ora udut iku paribasan sing tegesé wong kang nyambut gawé borongan ora olèh mangan lan udut/rokok.

Uga delengen[besut | besut sumber]