Bukit Bintang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Swasana Bukit Bintang nalika siyang

Bukit Bintang punika sesebutan kanggé papan wisata ingkang wonteng ing tlatah Gunungkidul. Mliginipun wonten ing Hargodumilah. Papan punika langkung kawentar minangka papan wisata gadhahipun kabupatèn Gunungkidul, nanging sayektosipun Bukit Bintang punika wonten ing wates antawisipun Kabupatèn Gunungkidul kaliyan Kabupatèn Bantul. Malah langkung kathah ingkang mlebet Kabupatèn Bantul. Papan punika dipunwastani Bukit Bintang kaliyan warga sakiwa-tengené amargi manawi wanci dalu saking bukit punika saged mirsani swasana kutha Ngayogyakarta ingkang pating gemerlap lampu-lampunipun. Wonten Bukit Bintang punika kathah ingkang damel warung-warung ingkang paring manéka warna dhaharan ugi jajanan. Ingkang boten kersa wonten warung punika saged mirsani pemandhangan kutha Ngayogyakarta saking kreteg Bukit Bintang. Wonten ngriku inggih kathah jajanan kados ta saté lan jagung bakar.