Buk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Buk
POL Buk COA.svg
Lambang Buk
120px
Lokasi Buk
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Buk
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Buk (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ± ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Buk&oldid=1090224"