Brześć Kujawski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Brześć Kujawski
POL Brześć Kujawski COA.svg
Lambang Brześć Kujawski
POL Brześć Kujawski map.svg
Lokasi Brześć Kujawski
Katrangan cekak
Provinsi: kujawsko-pomorskie
Jembar: 7,01 km²
Pedunung: 4.577 jiwa (2007)
Pelat nomor kendaran motor: CWL
Alamat
balé kutha:
pl. Łokietka 2
87-880 Brześć Kujawski
Situs wèb resmi: www.brzesckujawski.pl
Politik
Walikutha: Wojciech Zawidzki


Brześć Kujawski (Jerman Brest) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung kira-kira 4.500 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brześć_Kujawski&oldid=817552"