Bruce Lee (filem 2017)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bruce Lee inggih menika film India Tamil dipunsebaraken nalika taun 2017 kalebet komedi - alu cariyos menika dipunserat saha dipungarap déning Prasanth Pandiraj, dipuntindakaken déning GV Prakash Kumar lan Kriti Kharbanda minangka karakter utama. film menika kawiwitan ing wulan Juli 2015, saha dipunsebar rikala taun 2017 dening Kenanya Films saha Pabrik Film PK.

Proyek produksi film menika dipunbiwarakaken wiwit wulan Juni 2015, nalika GV Prakash Kumar sarujuk kagem kolaborasi kaliyan Prashanth Pandiraj ing film komedi aksi ingkang badhe dipunasilaken dening Kenanya Films. [1] irah-irahan film menika dipungantos rikala wulan Juli 2015, saking Baasha Engira Anthony dados Bruce Lee, sasampunipun tim menika boten dipunkersani, saking irah-irahan Baashha (1995). [2] [3] [4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "G.V.Prakash's in another film with Rajini connection ". IndiaGlitz. 26 June 2015. Dibukak ing 17 November 2015.
  2. "GV's Baasha Engira Antony is now Bruce Lee". The Times of India. 28 July 2015. Dibukak ing 17 November 2015.
  3. "GV's Baasha Engira Antony to go for a title change". The Times of India. 16 July 2015. Dibukak ing 17 November 2015.
  4. "GV Prakash to release his Bruce Lee as Bruce Lee 2 in Telugu". Gulte.com. Dibukak ing 17 November 2015.