Bru, Hordaland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bru, Hordaland
Désa ing Nurwègen
Negara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Bru, Hordaland punika désa dumunung ing nagara Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]