Broken Vows (filem 2016)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Broken Vows
Gambar:Broken Vows (film) poster.jpg
Promotional poster
Disutradarani Bram Coppens
Diprodhuseri Wendy Benge
Ditulis déning
  • Jim Agnew
  • Sean Keller
Dibintangi
Dimusiki David Julyan
Sinématografi Kees Van Oostrum
Dibesut déning Curtiss Clayton
Perusahaan
prodhuksi
  • Bullet Entertainment
Dibabar déning
Tanggal metu
  • Oktober 11, 2016 (2016-10-11) (United States)
Suwéné
90 minutes
Nagara United States
Basa Inggris

Broken Vows nggih punika filem thriller psikologis Amérikah Sarékat ingkang dipundamel déning Lionsgate, Grindstone Entertainment Group nalika taun 2016, kaarahaken déning [[Bram Coppens]], adhedhasar saking skénario ingkang kaanggit déning Jim Agnew lan Sean Keller. Wondéne ingkang sami dados juru paraga Broken Vows antawisipun Wes Bentley, Jaimie Alexander, lan Cam Gigandet. Ing wulan Juni 2014, Wes Bentley lan Jaimie Alexander nyawiji wonten proyek filem punika, sesarengan juru arah énggal, Bram Coppens, adhedhasar saking skénario anggitan Jim Agnew lan Sean Keller. Wendy Benge dan Larry Ladove kanthi legawa nampèni jejibahan minangka juru damel lan juru damel eksekutif, sawetawis Stonecreek Films badhé nanggel jawabi sedaya kabetahan.[1] Ing wulan Juli 2014, Cam Gigandet, Alex Ladove, Alexandra Breckenridge, lan Astrid Bryan ugi mratélaaken nyawiji wonten proyek film punika.[2] Lajng, ing wulan Februari 2016, [[Grindstone Entertainment Group]] lan Lionsgate numbas hak distribusi filem punika.[3] Broken Vows kababar arupi direct-to-DVD lan video on demand ing surya 11 Oktober 2016.[4]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Rebecca Ford (26 June 2014). "Wes Bentley, Jaimie Alexander to Star in Thriller 'Broken Vows'". The Hollywood Reporter. Dijupuk 13 November 2014. 
  2. Rebecca Ford (15 July 2014). "Wes Bentley Thriller 'Broken Vows' Adds Four Actors". The Hollywood Reporter. Dijupuk 13 November 2014. 
  3. Kay, Jermey (February 13, 2016). "Grindstone picks up 'Broken Vows'". Screen International. Dijupuk November 25, 2016. 
  4. Evry, Max (October 11, 2016). "Exclusive Broken Vows Clip: Jaimie Alexander in Trouble with a Stalker". ComingSoon.net. Dijupuk November 25, 2016. 

Pranala luar[besut | besut sumber]