Bouaké

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bouaké iku minangka kutha gedhé dhéwé kaloro ing Pasisir Gadhing. Sing ndunungi gunggung 572.000 jiwa (2005).

Cithakan:Pasisir Gadhing