Bouaké

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bouaké iku minangka kutha gedhé dhéwé kaloro ing Pasisir Gadhing. Sing ndunungi gunggung 572.000 jiwa (2005).

Cithakan:Pasisir Gadhing