Botoşani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Botoşani ing Rumania

Botoşani iku sawijining kutha ing Provinsi Botosani, Rumania. Kutha iki duwé populasi 115.609 jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]