Bonobo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bonobo (Pan paniscus) iku salah siji saka rong spèsiès simpansé. Sadurungé spèsiès iki uga diarani simpansé pigmi, simpansé cèbol utawa simpansé grapyak. Bonobo olèhé urip lan nyebar ana sakiduling Kali Kongo.