Bon UEFA Éropa 2016-2017

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bon UEFA Éropa 2016–2017 ya iku sayembara bal-balan kaping 46  bal-balan Éropa didhapuk UEFA, lan ing mangsa kaping 8, ganti jeneng saka UEFA Cup dadi UEFA Europa League.

Ing babak pungkasan UEFA Éropa dimainké ing  Friends Arena ing Solna, Sweden.[1][2]

Ingkang mimpang ing Bon UEFA Éropa 2016–2017  mlebu ing Bon UEFA Éropa 2017–2018, lan olèh kalodhangan tandhing ingkang mimpang ing sayembara UEFA 2016-2017 ing UEFA Super Cup 2017. 

References[besut | besut sumber]

  1. "Europa League-final 2017 till Friends Arena". Expressen. 30 June 2015. Dibukak ing 30 June 2015.
  2. "Solna to host 2017 UEFA Europa League final". UEFA. 30 June 2015. Dibukak ing 30 June 2015.