Bon UEFA Éropa 2016-2017

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bon UEFA Éropa 2016–2017 ya iku sayembara bal-balan kaping 46  bal-balan Éropa didhapuk UEFA, lan ing mangsa kaping 8, ganti jeneng saka UEFA Cup dadi UEFA Europa League.

Ing babak pungkasan UEFA Éropa dimainké ing  Friends Arena ing Solna, Sweden.[1][2]

Ingkang mimpang ing Bon UEFA Éropa 2016–2017  mlebu ing Bon UEFA Éropa 2017–2018, lan olèh kalodhangan tandhing ingkang mimpang ing sayembara UEFA 2016-2017 ing UEFA Super Cup 2017. 

References[besut | besut sumber]

  1. "Europa League-final 2017 till Friends Arena". Expressen. 30 June 2015. Dijupuk 30 June 2015. 
  2. "Solna to host 2017 UEFA Europa League final". UEFA. 30 June 2015. Dijupuk 30 June 2015.