Bokondini, Tolikara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bokondini, Tolikara
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tolikara {{{nama dati2}}}]]

Bokondini iku dhistrik ing Kabupaten Tolikara Propinsi Papua.

Kabupaten Tolikara