Boguszów-Gorce

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Boguszów-Gorce
POL Boguszów-Gorce COA.svg
Lambang Boguszów-Gorce
120px
Lokasi Boguszów-Gorce
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Boguszów-Gorce
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...
Boguszów-Gorce, ratusz.JPG

Boguszów-Gorce (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Boguszów-Gorce&oldid=1091070"