Bodzentyn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bodzentyn
Barkas:POL Bodzentyn COA.svg
Lambang Bodzentyn
Barkas:POL Bodzentyn map.svg
Lokasi Bodzentyn
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Bodzentyn
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Bodzentyn (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.