Bodzentyn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bodzentyn
120px
Lambang Bodzentyn
120px
Lokasi Bodzentyn
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Bodzentyn
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Bodzentyn (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.