Blue Valentine (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

Blue Valentine yaiku film drama romantis Amerika Serikat taun 2010 sing diarahake dening Derek Cianfrance lan diprodhuksi dening Lynette Howell, Alex Orlovsky lan Jamie Patricof. Tulisan iki ditulis dening Derek Cianfrance, Cami Delavigne lan Joey Curtis. Bintang film Ryan Gosling lan Michelle Williams .

Film Blue Valentine dirilis ing Festival Film Sundance ing 24 Januari 2010. [4] lan dirilis ing Amerika Serikat tanggal 29 Desember 2010 lan ing Inggris tanggal 14 Januari 2011..[5] Film iki ditampa kanthi positif saka kritikus.

Juru Paraga[besut | besut sumber]

  • Ryan Gosling Minagka Dean Pereira
  • Michelle Williams Minagka Cindy Heller
  • Faith Wladyka Minagka Frankie
  • John Doman Minagka Jerry
  • Mike Vogel Minagka Bobby
  • Marshall Johnson Minagka Marshall
  • Jen Jones Minagka Gramma
  • Ben Shenkman Minagka Dr. Feinberg
  • Maryann Plunkett Minagka Glenda

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Blue Valentine (15)". British Board of Film Classification. December 17, 2010. Dijupuk September 25, 2013. 
  2. a b "Blue Valentine (2010)". Box Office Mojo. Dijupuk February 7, 2018. 
  3. a b "Blue Valentine (2010)". The Numbers. Dijupuk March 5, 2016. 
  4. "Sundance ’10: “Blue Valentine” Director Cianfrance On the Film’s 11 Year Road". IndieWire. January 6, 2010. Dijupuk March 10, 2018. 
  5. Lyons, Margaret (December 22, 2010). "'Blue Valentine' release date moved up". Entertainment Weekly. Dijupuk March 10, 2018. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]