Blembem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Blembem niku nami suket teng Jawa,Menurut K.Hayne teng bukuTumbuhan Berguna Indonesia I-IV ( Badan Penelitian dan Pengembangan Kehutanan,1987 ) nami Blembem ingkang sempet dicatett iambekipun,Yaniku,blembem ( Ischaemumaristatum ), blembem ( Hyhymnenachne amplexicaulis ),blembem ( Ischaemum rugosum ), Blembem ( ischaemum timorence ),blembem ( Panicum disthachyum ), Blembem rawa ( hymnenachne amplexicaulis ), dan blembem watu ( Ischaemum aristatum ).

Nami-nami dusun[besut | besut sumber]

Dusun-dusun teng Jawa Timur/Jawa Tengah/DIY ingkang ngangge nami blembem dados nami dusun yaniku:

1.Dusun Blembem,Kecamatan Jambon Kabupaten Ponorogo[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Santosa, Iman Budhi. Suta naya dhadhap waru : manusia Jawa dan tumbuhan. Yogyakarta. ISBN 9786026250421. OCLC 1040082743.