Blembem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Blembem niku nama suket teng Jawa,Menurut K.Hayne teng bukuTumbuhan Berguna Indonesia I-IV ( Badan Penelitian dan Pengembangan Kehutanan,1987 ) nama Blembem ingkang sempet dicatet yaniku, blembem (Ischaemumaristatum ), blembem (Hyhymnenachne amplexicaulis ), blembem (Ischaemum rugosum ), blembem (ischaemum timorence ), blembem (Panicum disthachyum), Blembem rawa (hymnenachne amplexicaulis ), lan blembem watu (Ischaemum aristatum).

Nami-nama dusun[besut | besut sumber]

Dusun-dusun teng Jawa Timur/Jawa Tengah/DIY ingkang ngangge nama blembem dados nama dusun yaniku:

1.Dusun Blembem,Kecamatan Jambon Kabupaten Ponorogo[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Santosa, Iman Budhi. Suta naya dhadhap waru : manusia Jawa dan tumbuhan. Yogyakarta. ISBN 9786026250421. OCLC 1040082743.