Blaba wuda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Blaba wuda iku paribasan sing tegesé saking lomané kliwat wates nganti awaké dhéwé ora keduman.

Uga delengen[besut | besut sumber]