Bitola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jam kutha Bitola

Bitola iku kutha ing Républik Makedonia. Dunungé ing sisih kidul, ya iku ing Munisipalitas Bitola. Ing taun 2005, kutha iki sing ndunungi cacah 95.385 jiwa. Kutha iki dumunung ing elevasi 576 m. Kutha Bitola minangka kutha gedhé dhéwé kaloro ing nagara iki.

Pranala njaba[besut | besut sumber]