Bitola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jam kutha Bitola

Bitola iku kutha ing Républik Makedonia. Dunungé ing sisih kidul, ya iku ing Munisipalitas Bitola. Ing taun 2005, kutha iki nduwèni padunung cacah 95.385 jiwa. Kutha iki dumunung ing elevasi 576 m. Kutha Bitola minangka kutha paling gedhé kaloro ing nagara iki.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bitola&oldid=1105268"