Birkeland, Hordaland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Birkeland, Hordaland
Désa ing Norwegia
Negara  Norway
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Birkeland, Hordaland punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]