Bird Box (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Bird Box ya iku film produksi taun 2018 saka genre pasca-apokaliptik Amerika Serikat. Film iki disutradarani dening Susanne Bier, skrip ditulis dening Eric Heisserer, adhedhasar novel sing padha, dening novelis Josh Malerman, dibabaraké ing 2014.

Film kasebut nyritakaké crita lelungan wanita, dilakonaké dening Sandra Bullock, kang bebarengan karo bocah sing ora duwe jeneng, sing sinebut Boy lan Girl, dipeksa kudu liwat alas lan ngliwati kali kanthi nggunakaké panutup mripat kanggo nyegah bebaya sing ditimbulaké dening makhluk supranatural kanggo bisa urip lan supaya ngadohi ancaman mateni awaké dhewé. Film kasebut uga dibintangi Trevante Rhodes, Jacki Weaver, Rosa Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rail Howery, Tom Hollander, BD Wong, Sarah Paulson, Mesin Gun Kelly (dikreditake minangka Colson Baker), karo John Malkovich .

Bird Box babar ing adicara AFI Fest ing 12 Nopember 2018, lan dibabaraké ing tanggal winates ing 14 Desember 2018, kanggo siaran urip ing donya liwat siaran Netflix ing 21 Desember 2018.

Lakon[besut | besut sumber]

Lakon Utama[besut | besut sumber]

Lakon Pandhukung[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • Bird Box