Billy Mays

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mays, 2009

William Darrell "Billy" Mays, Jr. (lair ing Amérika Sarékat, 20 Juli 1958; umur 60 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]