Billy Graham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Billy Graham (1966)

William Franklin Graham utawa peparabé Billy Graham (lair 7 November 1918 ing Charlotte, North Carolina - tilar donya 21 Februari 2018 ing Montreat, North Carolina) iku sawijining pendhéta agama Kristen Protèstan kawentar saka Amérikah Sarékat.

Dhèwèké iku kalebu aliran Injili, lan persisé dénominasi Baptis Kidul (Southern Baptis). Billy Graham kawentar ora namung kanthi pribadi, nanging uga déné siyarané ing radio lan télévisi.