Bill Jessup

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bill Jessup (lair 17 Maret 1929 - surut 3 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 85 taun), iku juru main bal-balan gagrag Amérika (San Francisco 49ers).[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]