Bill Irwin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Irwin, 2013

William Mills "Bill" Irwin (lair ing Amérikah Sarékat, 11 April 1950; umur 69 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]