Bhatoora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bhatoora
Bhatura.jpg
Buku masakan: Bhatoora  Médhia: Bhatoora

Bhatoora (uga dikenal kanthi jeneng Batoora, Bhatura, Batura, utawa Pathora ) ( basa Hindi: भटूरा , Basa Urdu: بھٹورا , Punjabi ) yaiku sawijining olahan roti ragi sing digoreng jero sing asale saka anak bawana India . Jinis iki kalebu aloo bhatura (bhatura diisi kentang) lan paneer bhatura (bhatura diisi keju pondok). Asring dipangan karo chickpea kare, Amar utawa channe, nggawe tradisional sajian bhature Amar .