Perang Bratayuda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Bharatayuda)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bratayuda (Sangskreta Bhāratayuddha) ya iku paprangan antarané Kurawa lawan Pandhawa kang kadadéan ing tegal Kurusetra. Paprangan iku suwéné 18 dina kang dimenangaké Pandhawa.