Beton welirang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Beton welirang ya iku beton sing bahan panèmpèlé saka welirang. Beton welirang béda karo beton biasa. Beton biasa digawé nganggo cara adhem, kanthi nyampur bahan bahan pasir, krikil, semèn lan banyu diudhek sabanjuré dicithak. Déné beton welirang digawé nganggo cara panas, ya iku kanthi nyampur bahan bahan pasir kerikil lan welirang. Tahapané welirang diobong nganti lèlèh, banjur pasir lan krikil diudhek nganti rata, sabanjuré dicithak.

Kakuwatan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]