Beondegi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beondegi
Beondegi.jpg
AjanganStreet food
Panggonan asalKorea
Olah-olahan nasional gegayutanKorean cuisine
Woworan pokokSilkworm pupae
Panganan sairibNhộng tằm
Buku masakan: Beondegi  Médhia: Beondegi

Beondegi ( Hangul번데기 ), Tegesé " pupa ", punika Korean jajanan digawe karo silkworm pupae . [1] Biasane didol saka PKL. Panganan cemilan sing wis digodhog utawa dikukus disedhiyakake ing cangkir kertas kanthi tusuk tusuk gigi. [2]Beondegi kaleng uga bisa ditemokake ing toko kelontong lan toko.

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Pettid, Michael J. (2008). Korean Cuisine: An Illustrated History. London: Reaktion Books. p. 173. ISBN 978-1-86189-348-2.
  2. Kraig, Bruce; Sen, Colleen Taylor, eds. (2013). Street Food around the World: An Encyclopedia of Food and Culture. Santa Barbara, CA: ABC-CLIO. p. 320. ISBN 978-1-59884-954-7.