Beoga, Puncak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beoga, Puncak
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.25.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Puncak Jaya {{{nama dati2}}}]]

Beoga iku dhistrik ing Kabupaten Puncak Jaya Propinsi Papua.

Kabupaten Puncak Jaya