Bensheim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lambang Peta
Lambang Dessau Lokasi Bensheim ing Jerman
Dhata dhasar
Bundesland: Hessen
Status: '
Dhuwur: 123 m sadhuwuré NN
Jembar: 57.83 km²
Sing ndunungi: 39 521 (31 Dhésèmber 2006)
Kapadhetan sing ndunungi:
Kodhe pos: 64601–64625
Kodhe tlatah: 06251
Nomor pelat kendaran motor: HP
Alamat balé kutha: Kirchbergstraße 18
64625 Bensheim
Situs wèb resmi: www.bensheim.de
Alamat e-mail:
Wali kutha: Thorsten Herrmann

Bensheim ing Hessen, Jerman.

Pranala njaba[besut | besut sumber]