Bendera (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bendera (film)
Bendera.jpg
DisutradaraniNan Achnas
Ditulis déningNan Achnas
DibintangiHafidz Khoir
Nuansa Jawadwipa
Wina Hendrawan
Sofyan D. Surza
Agoes Jolly
Dibabar déningI Sinema
Suwéné
75 menit
NagaraIndonésia

Bendera iku filem Indonésia kang dibabar ing taun 2002. Filem iki disutradarani Nan Achnas lan dibintangi Hafidz Khoir, Nuansa Jawadwipa, Wina Hendrawan, Sofyan D. Surza, sarta Agoes Jolly. Giyaran kang paling anyar iku diwiwiti ing tanggal 1 Juli 2002.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]