Beenie Man

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Beenie Man wektu tampil ndhik Negril

Beenie Man utawa sing sing jeneng asline ya iku Anthony Moses Davis iki Rapper Jamaican Dancehall sing lair ndhik craig Town, Kingston, Jamaika tanggal 22 Agustus 1973.[1] Piyambaké uga nduwé jeneng kaya ta Beenie Don, Moses Davis, lan Ras Moses.[1] Penyanyi Raggae iki nduwé gaya ndhik musiké ya iku jinis Dancehall, Ragga, lan Contemporary Reggae.[2] Wektu isih ndhik masa pawiyatan, piyambaké wis wani mancasi dadi DJ.[2] Pepanggihane karo Junjo Lawes agawé Beenie Man bisa nduwé tembang sing irah-irahané Too Fancy.[2] Piyambaké nduwé paéwahan sing gedhé wektu gawé tembang No Mama No Cry.[2] Tembang sing éntuk wewengan teka tembangé Bob Marley sing sesirahé No Woman No Cry.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "Beenie Man". www.discogs.com. Dijupuk 13 August 2016. 
  2. a b c d e "Beenie Man Biography". www.allmusic.com. Dijupuk 13 August 2016.