Bełżyce

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bełżyce
POL Bełżyce COA.svg
Lambang Bełżyce
POL Bełżyce map.svg
Lokasi Bełżyce
Katrangan cekak
Provinsi: Lublin
Jembar: 23,46 km²
Padunung: 6.938 jiwa (30 Juni 2010)
Pelat nomer kendaran motor: LUB
Alamat
balé kutha:
ul. Lubelska 3
24-200 Bełżyce
Situs wèb resmi: http://www.belzyce.pl
Pulitik
Walikutha: Bogdan Czuryszkiewicz

Bełżyce iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi kira-kira 7.000 jiwa.