Batom, Pegunungan Bintang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batom, Pegunungan Bintang
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Pegunungan Bintang {{{nama dati2}}}]]

Batom iku dhistrik ing Kabupatèn Pegunungan Bintang Provinsi Papua.

Kabupatèn Pegunungan Bintang