Batik Nau, Bengkulu Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batik Nau, Bengkulu Lor
Nagara Indonésia

Batik Nau iku kecamatan ing Bengkulu Lor.