Barwice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Barwice
POL Barwice COA.svg
Lambang Barwice
120px
Lokasi Barwice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Barwice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Barwice (Jerman Bärwalde) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.