Barsaat Ki Ek Raat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Barsaat Ki Ek Raat
Barsaat ki ek raat.jpg
DisutradaraniShakti Samanta
DiprodhuseriShakti Samanta
Ditulis déningShaktipada Rajguru
Adhedhasarroman basa Banggala Anushandhan
déning Shaktipada Rajguru
DibintangiAmitabh Bachchan
Raakhee
Amjad Khan
DimusikiRahul Dev Burman
Dibabar déningShakti Films
Tanggal metu
  • 20 Fèbruari 1981 (1981-02-20)
Suwéné
142 menit
NagaraIndhia
BasaHindi

Barsaat Ki Ek Raat (basa Hindi: बरसात की एक रात; Indonésia: Udan Sawengi) ya iku filem Bollywood taun 1981 kang dibintangi Amitabh Bachchan, Raakhee, Amjad Khan, lan Utpal Dutt. Filem iki diarah déning Shakti Samanta. Barsaat Ki Ek Raat digawé filem ing rong basa; gagrag Banggalané, kanthi sesirah Anusandhan, minangka filem basa Banggala kanthi bebathèn dhuwur dhéwé ing sawatara taun. Caritané dijupuk saka roman Anushandhan karya Shaktipada Raajguru.

Karakter[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]