Barsaat Ki Ek Raat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Barsaat Ki Ek Raat
Barsaat ki ek raat.jpg
Disutradarani Shakti Samanta
Diprodhuseri Shakti Samanta
Ditulis déning Shaktipada Rajguru
Adhedhasar roman basa Banggala Anushandhan
déning Shaktipada Rajguru
Dibintangi Amitabh Bachchan
Raakhee
Amjad Khan
Dimusiki Rahul Dev Burman
Dibabar déning Shakti Films
Tanggal metu
  • 20 Fèbruari 1981 (1981-02-20)
Suwéné
142 menit
Nagara Indhia
Basa Hindi

Barsaat Ki Ek Raat (basa Hindi: बरसात की एक रात; Indonésia: Udan Sawengi) ya iku filem Bollywood taun 1981 kang dibintangi Amitabh Bachchan, Raakhee, Amjad Khan, lan Utpal Dutt. Filem iki diarah déning Shakti Samanta. Barsaat Ki Ek Raat digawé filem ing rong basa; gagrag Banggalané, kanthi sesirah Anusandhan, minangka filem basa Banggala kanthi bebathèn dhuwur dhéwé ing sawetara taun. Caritané dijupuk saka roman Anushandhan karya Shaktipada Raajguru.

Karakter[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]