Barros luco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Barros luco
Barros luco 01.jpg
Buku masakan: Barros luco  Médhia: Barros luco

Barros Luco minangka sandwich panas ing Chili sing kalebu daging sapi lan keju cair ing salah sawijining jinis roti. Sandwich jenenge sawise presiden Chili Ramón Barros Luco, lan digawe ing restoran Kongres Nasional Chili, ngendi presiden Barros Luco mesthi njaluk roti lapis iki. Sumber liyane nuduhake Confitería Torres minangka papan sandwich digawe. [1] Motong daging sing digunakake kanggo sandwich iki padha karo sing digunakake kanggo churrasco ,[butuh sitiran] sandwich Chili liyane. Sawetara jinis roti digunakake ing sandwich iki: Pan de frica, pan amasado, marraqueta lan roti putih sing wis diiris populer.[butuh sitiran] Sepupu presiden, senator Barros Jarpa njaluk roti lapis karo ham lan keju, mula sandwich kasebut wiwit diarani Barros Jarpa .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Collier, Simon; William F. Sater. Historia de Chile 1808-1994. p. 178. ISBN 84-8323-033-X.