Barongsai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Barongsai
Lion dance costume.jpg
Jeneng Cina
Cina Padatan 舞獅
Cina Prasaja 舞狮

Cithakan:Infobox Chinese/VietnameseCithakan:Infobox Chinese/Korean

Barongsai
Nama Jepang
Kanji: 獅子舞

Barongsai punika tetarian tradhisional saking nagari Cina kanthi migunakaké sarong kang wujud singa

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]