Barongsai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Barongsai
Lion dance costume.jpg
Jeneng Cina
Cina Padatan 舞獅
Cina Prasaja 舞狮
Cithakan:Infobox Chinese/VietnameseCithakan:Infobox Chinese/KoreanCithakan:Infobox Chinese/Japanese

Barongsai punika tetarian tradisional saking nagari Cina kanthi migunakaké sarong kang arupa singa

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]