Barlinek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Barlinek
POL Barlinek COA.svg
Lambang Barlinek
Berlinchenlokal.jpg
Lokasi Barlinek
Katrangan cekak
Provinsi: Województwo zachodniopomorskie
Jembar: 17,54 km²
Padunung: 14.385 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ZMY
Alamat
balé kutha:
ul. 28 lutego 16
74-320 Barlinek
Situs wèb resmi: www.barlinek.pl
Pulitik
Walikutha: Zygmunt Siarkiewicz

Barlinek (Jerman Berlinchen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 14.385 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Barlinek&oldid=1090735"