Barkas:Serat Babad Tanah Jawi Jil 1.pdf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Menyang kaca


Berkas asli(500 × 800 piksel, gedhéné berkas: 66,06 MB, jinisé MIME: application/pdf, 314 kaca)

Lisènsi[besut | besut sumber]

Gambar iki wis diculaké ing domain umum déning sing darbéni hak cipta, masa hak ciptané wis bubar, utawa ora bisa diwènèhi hak cipta. Perkara iki berlaku ing sadonya.

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki7 Novèmber 2017 07.28Gambar cilik kanggo owahan 7 Novèmber 2017 07.28500 × 800, 314 kaca (66,06 MB)Wirjadisastra (parembugan | pasumbang)

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah