Bardo Śląskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bardo Śląskie
POL Bardo COA.svg
Lambang Bardo Śląskie
120px
Lokasi Bardo Śląskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 4,6 km²
Padunung: 2.900 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Bardo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Bardo Śląskie (Jerman Wartha) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 2.900 jiwa.