Barcin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Barcin
POL Barcin COA.svg
Lambang Barcin
120px
Lokasi Barcin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Barcin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Barcin (Jerman Bartschin utawa Bartelstädt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Barcin&oldid=1090547"