Barbara Perry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Barbara Mae Perry (lair ing Amérikah Sarékat, 22 Juni 1921 – pati 5 Mèi 2019 ing umur 97 taun) ya iku jur banyol, aktor, lan panatacara saka Amérikah Sarékat.