Barbara Perry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Barbara Mae Perry (lair ing Amérika Sarékat, 22 Juni 1921 – pati 5 Mèi 2019 ing umur 97 taun) ya iku jur banyol, aktor, lan panatacara saka Amérika Sarékat.