Barbara Atkinson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Barbara Atkinson (lair 8 Januari 1926 - surut 1 Januari 2015), nalika tilar donya umuré 88 taun, iku sawijining aktris Britania.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]